AJANKOHTAISTA

KATTAVA HYVINVOINTIVALMENNUS PAKETTIHINTAAN

Selkä- ja nivelvaivat, päänsäryt, niska- ja hartiajumit, vyötärölihavuus ja verenpaineen nousu yleistyvät nopeasti keski-iässä, mikäli liikunta on jäänyt vähäiseksi ja ruokailukin on hieman rempallaan.

Aikuisen naisen Hyvinvointivalmennuspaketti vain 290e!

Paketti sisältää kolme valmennustapaamista, ja saat kuntotestiin pohjautuvan henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jaksamistasi parantavaa ja liikuntaasi tukevaa ravinto-ohjausta, sekä väline- tai laiteopastuksen kotona, ulkona tai kuntosalilla tapahtuvaan harjoitteluun.

Nyt on aika käyttää tämän vuoden liikuntaedut, ePassi ja Smartum käyvät maksutapoina, e-laskun lisäksi.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG-20220711-WA0007-1-1024x768.jpg

MIKSEI PAINOSI PUTOA? VOISITKO ONNISTUA PUSSIDIEETEILLÄ? ENTÄ KUKA ONNISTUU ELINTAPAMUUTOKSISSA?

Kun ”kaikki on kokeiltu”, niin miinuskalorit kuin erilaiset laihdutusvalmisteet, ja paino vain jatkaa nousuaan, alkaa usko omiin voimiin lopulta ehtyä. Hetkittäin harkitset kokonaisvaltaisempaa elinmuutostakin, mutta kun se tuntuu niin tylsältä ja ilottomalta…ja sitä pitäisi tehdä loppuelämä…

Kuuntele syksyn tuoreet jaksot suositusta Tiinan Terveysmetodit – podcast -sarjasta, löydät sieltä vastauksia ja taustaa näihin ja moniin muihin kiinnostaviin hyvinvointiisi liittyviin teemoihin. Löydät podcastin mm Acastista ja Spotifystä, linkkejä alla:

SYÖ HYVIN JA NAUTI KESÄN KATTAUKSISTA

Uskot syöväsi hyvin mutta treeni ei kulje, tai väsyttääkö niin ettei treenaamista jaksa edes ajatella? Saliohjelman lisäksi kannattaa säännöllisesti tarkistaa myös ravinto, ja mieluiten ammattilaisen kanssa. Saat räätälöityä ohjausta, joka ottaa huomioon terveyden- ja elämäntilanteesi ja tuo tuntuvasti lisää virtaa tekemiseen ja lomailuun. Kesä onkin Suomessa se ihanin aika syödä terveellisesti ja hyvin!

Kysy lisää ravintovalmennuksista, jo muutamalla tapaamiskerralla voit päästä hyvään alkuun. Ota yhteyttä

KIINTEÄMPÄNÄ KESÄÄN – ULKOTREENILLÄ!

Keväällä ja kesällä moni liikkuu mieluiten luonnossa ja mökillä. Yhdistä nyt kävelyyn tai lenkkeilyyn juuri sinulle suunniteltu ulkotreeni – pudotat painoa ja kasvatat tehokkaasti lihas- ja kestävyyskuntoasi raikkaassa ilmassa! Ota mukaan ystävä tai kiva porukka ja kysy tarjousta pari- ja ryhmävalmennuksista Espoossa!

JOKO OLET TUTUSTUNUT UUTEEN UPEAAN KUNTOSALIIN ESPOOSSA?

Tule tutustumaan valoisaan, ilmavaan ja hyvin varusteltuun Liikku Otaniemeen! Se sijaitsee A Blocissa (Otaniemen metroasema) ja pääset sinne kätevästi autollakin, maksuton 2h parkkipaikka on aivan rakennuksen edessä. Hinta-laatusuhde on loistava ja päivisinkin on todella hyvin tilaa. Pääset kokeilemaan salia maksutta ma-ke klo 16-19, ja salimaksu on sinulle ilmainen parin ensimmäisen tapaamiskertamme ajan. Lue lisää:

https://www.liikku.fi/

Lisensoitu Personal Trainer, Ravintovalmentaja & Coach
Sirpa Laine

  • Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
  • Ravintovalmentaja, Trainer4You
  • Sertifioitu Coach, Henley Business School
  • KTM, Ekonomi: Pitkä kokemus kansainvälisen liikkeenjohdon asiantuntija- ja johtotehtävistä tuo kokemusta ja ymmärrystä työelämän haasteista ajanhallintaan ja itsensä johtamiseen

Innokas ulkoilija ja matkailija, leffoista ja terrieri-PT:stään nauttiva sekaliikkuja!

Sirpa Laine
Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Coach


045 783 69696 
sirpa@stayactive.fi 

Y-tunnus: 3246260-5

Tietosuojaseloste

© 2021 StayActive

OTA YHTEYTTÄ!
VASTAAN SINULLE MAHDOLLISIM­MAN PIAN.