MIKSI STAYACTIVE?

  • Päivittäisillä pienillä valinnoilla ja oikeilla päätöksillä tuloksiin
  • Pysyvää, mitattavaa muutosta
  • Pitkäjänteistä ja yksilöllistä kuntovalmennusta
  • Positiivista ja realistista personal trainingiä
  • 100% tyytyväisyystakuu

StayActive ei lupaa kahdeksan viikon hurjaa painonpudotusta kitudieettien tai repivien saliohjelmien avulla. Keskitymme pitkäjänteiseen, turvalliseen ja kannustavaan tapaan saada pysyviä tuloksia terveesti ja tasapainoisesti. Jokainen valmennus on sinulle räätälöity, terveydentilasi, kuntotasosi ja tavoitteidesi mukainen.

Lupaan kannustaa ja haastaa, sparrata ja tukea sinua, ja tarjoan viimeisintä tutkimuksiin perustuvaa tietoa tekemisemme tueksi. Liikut sinulle mieluisimmalla tavalla kotona, ulkona tai salilla, syöt säännöllisesti ruokaa, josta pidät. Oivallat palautumisen ja levon merkityksen tulosten saavuttamiseksi.

Ennaltaehkäise ja hidasta ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia terveyteesi – saat runsaasti lisää energiaa ja tasapainoa tulevaan!

Lisensoitu Personal Trainer & Coach
Sirpa Laine

  • Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
  • Ravintovalmentaja (valm. 05/2022), Trainer4You
  • Sertifioitu Coach, Henley Business School
  • KTM, Ekonomi: Pitkä kokemus kansainvälisen liikkeenjohdon asiantuntija- ja johtotehtävistä tuo kokemusta ja ymmärrystä työelämän haasteista ajanhallintaan ja itsensä johtamiseen

Innokas ulkoilija ja matkailija, leffoista ja terrieri-PT:stään nauttiva sekaliikkuja!

Akillesjänteen tulehduksen vuoksi päätin hakeutua kuntosaliharjoitteluun vuosien tauon jälkeen.

Saamani suosituksen perusteella aloitin harjoittelun Sirpan valmennuksessa. Heti ensimmäisestä kerrasta jäi todella hyvä fiilis sekä henkilökemiasta, laaditusta harjoitusohjelmasta, että Liikun tiloista.

Tavoitteenani oli parantaa lihaskuntoa kokonaisvaltaisesti, sekä saada erityisesti käsivarsien ja vatsanseudun alueet kiinteämmäksi. 

Kahden kuukauden tuloksena eri lihasryhmien suorituskyky on parantunut 25 – 130 % ja hapenottokyky kasvanut tyydyttävästä keskitasoon. Tavoitteet on saavutettu näin lyhyessä ajassa lähes täysin. En uskonut näin nopean kehityksen olevan mahdollista vielä tässä iässä 😉 Tuloksista innostuneena aion asettaa itselleni myös uusia tavoitteita! 

Koen, että treenit Sirpan kanssa ovat ihan parasta; hän varmistaa liikkeiden oikean ja turvallisen suoritustavan, kannustaa ottamaan harjoittelusta kaiken saatavissa olevan hyödyn irti, esittelee vaihtoehtoisia tapoja eri lihasryhmien vahvistamiseksi ja tekee treenistä päivän kohokohdan.

Olo on energinen ja vartalo kiinteytynyt. Matka jatkuu Sirpan valmennuksessa myös tästä eteenpäin!

Tuija, 65 v
Katso tästä Tuijan kokemuksia valmennuksesta!

Sirpa Laineen sain PT-kseni – onnekkaasti, arvonnan kautta!

Oma laihdutushistoriani on pitkä, ja melkolailla tulokseton. Olen ollut painonvartioissa, siellä saanut laihdutettua 17 kg. Ne ovat tulleet takaisin. On ollut kaalisoppakuuria, muutama vuosi sitten minulla oli pitkään myös PT- kontakti. Silloin laihduttelin 1200 kcl- dieetillä, punnitsin kaiken. Aluksi paino putosi, mutta eihän se lopullista ratkaisua ylipainooni ja epäterveelliseen syömiseeni tuonut.

Joten, kun sain yhteydenoton Sirpalta, niin myönnän kyllä – olin skeptinen.

Mutta niin vain yhteinen matkamme alkoi, ja luottamukseni Sirpaan lisääntyi.

Ensinnäkin: suuri plussa hänestä on, että hän ei tarjonnut minulle mitään ihmekuuria vaan ryhtyi todella paneutumaan tilanteeseeni ja etsimään minulle sopivaa tietä parempiin ruokailutottumuksiin ja treenaamiseen.

Ja niin pikkuhiljaa sain uutta ryhtiä syömiseeni ja liikuntaan. Häneltä sain kyllä tarkat ohjeistukset kaikkeen terveellisempään toimintaan, mutta siitä puuttui liika tiukkuus ja ylenpalttinen punnitseminen  ja syynäys. Sirpa myös aina kannusti hyvin  positiivisella tavalla, minulle tuli siitä sellainen olo, että tässä asiassa voi onnistua. Hommahan lähti toimimaan yllättävän hyvin. Olin kyllä yllättynyt! 

Sirpan lämmin tapa kohdata minut, asioihin paneutuva ote ja mahtava huumorintaju auttoivat minua n. kolmen kuukauden matkalla, jonka aikana sain oikeita työkaluja kokonaisvaltaiseen elämäntavan muutokseen. 

Häntä voin nyt kiittää ja todella suositella PT:ksi kaikille, jotka haluavat  todellista muutosta elämäntapoihinsa, eivätkä vain pikadieettiä tai pintaraapaisua.

Leena, 55v

Sirpa Laine
Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Coach


045 783 69696 
sirpa@stayactive.fi 

Y-tunnus: 3393455-5

Tietosuojaseloste

© 2021 StayActive

OTA YHTEYTTÄ!
VASTAAN SINULLE MAHDOLLISIM­MAN PIAN.