MUUTOSPOLKU

0-1 kk

Onnittelut, olet nyt tehnyt ehkä pitkäänkin muhineen päätöksen panostaa itseesi ja hyvinvointiisi nyt ja tulevaisuudessa! Olet myös löytänyt siihen ammattilaisen tuen eli henkilökohtaisen valmentajan, joka tukee ja sparraa sinua koko matkasi ajan.

1 kk

Nykytilasi kartoitus haastatteluin, kunto-ja liikkuvuustestein ja ruokapäiväkirjan avulla. Tavoitteiden asettelua ja pieniä muutoksia. Kevyttä treeniä, tekemisen aikatauluttamista ja suunnittelua pysyvien onnistumisten takaamiseksi. Vedä mukaan myös lähipiirisi, joiden tuki on korvaamatonta matkan aikana.

2 kk

Säännöllisen rytmin löytyessä enemmän huomiota määrään ja laatuun liikunnan, ruuan ja palautumisen osalta. Ensimmäiset uudet tavat alkavat hiljalleen tulla osaksi elämää. Runsaasti lipsahduksia ja niistä oppimista 🙂

3 kk

Nousujohteinen ja järkevä pohjatyö alkaa näkyä, tunnet jo selvän eron alkuun! Jaksat paremmin ja haluat enemmän. Välimittausten kautta tekeminen tiukentuu, saat uutta tietoa ja ideoita tekemiseen ja syömiseen.

4 kk

Uskallat kokeilla uusia liikuntalajeja tai syventää osaamistasi nykyisten osalta, energiaa riittää. Asetat itse uusia tavoitteita ja ymmärrät aidosti mitä pysyvä elämäntapamuutos sinulle ja läheisillesi tarkoittaa.

5 kk

Mitattavat ja näkyvät tulokset terveytesi osalta auttavat sinua pysymään polulla ja haastamaan itseäsi, ruokailun ja liikunnan pysyessä kuitenkin edelleen järkevänä ja joustavana. Osaat priorisoida entistä paremmin omaa hyvinvointiasi, myös levon ja palautumisen osalta.

6 kk

Aika nauttia saavutetuista tuloksista ja kokea miltä terveellinen, tasapainoinen ja energinen elämä tuntuu. Tunnet pystyväsi uusiin suorituksiin, harjoittelusi on kivaa, oikeat valinnat arkielämässä ja niistä kiinni pitäminen tuntuvat luontevilta ja motivoivilta.

Ja tästä matkasi jatkuu! Joustavuus ja säännöllisyys pitävät sinut oikealla polulla 🙂

Lisensoitu Personal Trainer, Ravintovalmentaja & Coach
Sirpa Laine

  • Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
  • Senioreihin erikoistunut Personal Trainer, Varalan urheiluopisto
  • Ravintovalmentaja, Trainer4You
  • Sertifioitu Coach, Henley Business School
  • KTM, Ekonomi: Pitkä kokemus kansainvälisen liikkeenjohdon asiantuntija- ja johtotehtävistä tuo kokemusta ja ymmärrystä työelämän haasteista ajanhallintaan ja itsensä johtamiseen

Innokas ulkoilija ja matkailija, leffoista ja terrieri-PT:stään nauttiva sekaliikkuja!

Sirpa Laine
Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Coach


045 783 69696 
sirpa@stayactive.fi 

Y-tunnus: 3393455-5

Tietosuojaseloste

© 2021 StayActive

OTA YHTEYTTÄ!
VASTAAN SINULLE MAHDOLLISIM­MAN PIAN.