YRITYKSILLE

MITÄ ON TYÖHYVINVOINTI?

Työhyvinvoinnista on nykyisin mahdotonta puhua erillisenä osana muusta elämästä, työ ja vapaa-aika ovat kietoutuneet toisiinsa etätyön lisääntyessä. Hyvinvoinnin optimitilanteessa kuormitus ja palautuminen vuorottelevat joka päivä. Ehdimme ja haluamme syödä säännöllisesti ja monipuolisesti, lepäämme ja liikumme itsellemme sopivasti, nautimme perheen ja läheisten seurasta. Näiden tuloksena loistamme usein myös työssämme, koska energiaa riittää koko päiväksi, painetilanteisiinkin. Jaksamme hallita itseämme ja työtämme paremmin, keskittyneesti ja luovasti. Työnantajat ovat tässä tukena luoden yrityskulttuuria, jossa henkilöstöä kuunnellen ja yhdessä tehden mahdollistetaan yhteinen menestys.

MITEN JOHTORYHMÄNNE VOI? ENTÄ ESIHENKILÖSTÖNNE?

Työelämän murros on tuonut kovia paineita yrityksen ylimmälle ja keskijohdolle.  Hybridityö, tulevaisuuden ennustamisen vaikeudet ja kiihtyvä työvoimapula kuormittavat, usein myös uuvuttavat, henkisesti hetkellä, jossa johtaminen ja esimiestyö nousevat kriittisiksi tekijöiksi paitsi yrityksen taloudellisen menestyksen, myös henkilöstökokemuksen ja työnantajamielikuvan luomisessa.

Johtoryhmän tiimi- ja yksilöcoaching tai hyvinvoinnin workshopit, yhdistettynä henkilökohtaiseen liikunta- ja ravintovalmennukseen auttavat valmennettavia kehittymään ammatillisesti ja parantamaan samalla omaa terveyttään ja suorituskykyään. Kysy lisää johtoryhmälle ja esihenkilöille räätälöidyistä paketeista, kuten Johtoryhmän määräaikaishuolto ja Liikunnan ja ravinnon merkitys aivotyössä, tai rakennetaan juuri teidän johtoryhmällenne sopiva paketti! Työvoimapulan kiihtyessä myös ikäjohtamisen ja urajohtamisen nousevat monen yrityksen agendalle.

Ota yhteyttä

YHTEISÖLLISYYS ON TÄRKEÄ OSA TIIMIEN HYVINVOINTIA

Etätöiden yleistyminen, sekä toistuvat muutokset organisaatioissa ja työn tekemisen malleissa ovat koetelleet myös tiimien jaksamista. Masennus, uupumus ja yksinäisyyden tunteet ovat tutkitusti lisääntyneet, ja työpaikan vaihto nähdään liian usein ainoaksi vaihtoehdoksi parantaa tilannetta.

Panostus tiimien yhteisöllisyyteen ja hyvinvointiin ei koskaan ole ollut merkityksellistä kuin nyt! Rakennetaan yhdessä joko yksittäisiä terveyden teematapahtumia tai koko vuoden jatkuvaa säännöllistä tekemistä tiimien tarpeiden mukaisesti, kaikkia aktivoiden. Meidän tiimin liikuntastartti, Asiantuntijoiden aivopäivä, Kuntosali tutuksi 50+, tai tiimien väliset haasteet liikuttavat niitäkin, joille liikuntasetelien käyttö jää vuodenvaihteeseen.

Lisensoitu Personal Trainer, Ravintovalmentaja & Coach
Sirpa Laine

  • Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
  • Senioreihin erikoistunut Personal Trainer, Varalan urheiluopisto
  • Ravintovalmentaja, Trainer4You
  • Sertifioitu Coach, Henley Business School
  • KTM, Ekonomi: Pitkä kokemus kansainvälisen liikkeenjohdon asiantuntija- ja johtotehtävistä tuo kokemusta ja ymmärrystä työelämän haasteista ajanhallintaan ja itsensä johtamiseen

Innokas ulkoilija ja matkailija, leffoista ja terrieri-PT:stään nauttiva sekaliikkuja!

Sirpa Laine
Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Coach


045 783 69696 
sirpa@stayactive.fi 

Y-tunnus: 3246260-5

Tietosuojaseloste

© 2021 StayActive

OTA YHTEYTTÄ!
VASTAAN SINULLE MAHDOLLISIM­MAN PIAN.