YRITYKSILLE

MITEN SINÄ VOIT?

ENTÄ OMA TIIMISI, TAI YRITYKSESI JOHTO?

Työelämän nopea murros on tuonut kovia paineita kaikille organisaation tasoille ja toiminnoille. Hybridityö ja tulevaisuuden ennustamisen vaikeudet kuormittavat, jopa uuvuttavat, lähes jokaista. Samalla arkipäivän hyvä johtaminen ja esimiestyö nousevat entistä kriittisemmiksi tekijöiksi paitsi yrityksen taloudellisen menestyksen myös henkilöstökokemuksen ja työnantajamielikuvan luomisessa. Miten pitää kiinni ja motivoida yrityksen osaajia ja houkutella samalla uusia?

Tiimi- ja yksilöcoaching tai hyvinvoinnin workshopit, yhdistettynä henkilökohtaiseen liikunta- ja ravintovalmennukseen auttavat jokaista kehittymään ammatillisesti, parantaen terveyttä ja suorituskykyä. Samalla ne vahvistavat yhteishenkeä, tuovat uutta virtaa tekemiseen ja hyvää mieltä 🙂

Oletko kiinnostunut yksilö- tai tiimicoachingista, tai henkilöstön hyvinvointivalmennuksista? Ota yhteyttä

YHTEISÖLLISYYS ON TÄRKEÄ OSA TIIMIEN HYVINVOINTIA

Etätöiden yleistyminen, sekä toistuvat muutokset organisaatioissa ja työn tekemisen malleissa ovat koetelleet tiimien jaksamista. Masennus, uupumus ja ahdistus ovat tutkitusti lisääntyneet, ja työpaikan vaihto nähdään liian usein ainoaksi vaihtoehdoksi parantaa tilannetta.

Panostus tiimien yhteisöllisyyteen ja hyvinvointiin ei koskaan ole ollut henkilöstölle yhtä arvokasta kuin nyt! Rakennetaan nyt yhdessä joko yksittäisiä terveyden teematapahtumia tai koko vuoden jatkuvaa säännöllistä tekemistä tiimien tarpeiden mukaisesti, ihan kaikkia aktivoiden.

Ryhmässä liikkuminen auttaa tutkitusti masennukseen ja ahdistukseen jopa lääkitystä paremmin! Meidän tiimin liikuntastartti, Asiantuntijoiden aivopäivä, Kuntosali tutuksi 50+, tai tiimien väliset haasteet liikuttavat niitäkin, joille liikuntasetelien käyttö jää vuodenvaihteeseen.

Kaipaatko hauskaa ja hyödyllistä, matalan kynnyksen hyvinvoinnin oheisohjelmaa yrityksenne tiimi-, suunnittelu- tai kesäpäiviin? Kauttani saat hyvin nopeasti ja joustavasti ideoita ja tarjouksen juuri teidän tiimeillenne soveltuvista ohjelmista!

STAYACTIVEN HYVINVOINTIPALVELUT YRITYKSILLE

 • Luennot ja webinaarit
 • Hyvinvointivalmennukset
 • Liikunta- ja elintapaneuvonta
 • Taukoliikuntapalvelut
 • Hyvinvointi- ja virkistyspäivät ja -tapahtumat
 • Oheisohjelmaa esim. kokousten yhteyteen

Ideoidaan yhdessä teidän tiimeillenne sopivaa hyvän mielen ohjelmaa, ota yhteyttä!

Lisensoitu Personal Trainer, Ravintovalmentaja & Coach
Sirpa Laine

 • Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Senioreihin erikoistunut Personal Trainer, Varalan urheiluopisto
 • Ravintovalmentaja, Trainer4You
 • Sertifioitu Coach, Henley Business School
 • KTM, Ekonomi: Pitkä kokemus kansainvälisen liikkeenjohdon asiantuntija- ja johtotehtävistä tuo kokemusta ja ymmärrystä työelämän haasteista ajanhallintaan ja itsensä johtamiseen

Innokas ulkoilija ja matkailija, leffoista ja terrieri-PT:stään nauttiva sekaliikkuja!

Sirpa Laine
Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Coach


045 783 69696 
sirpa@stayactive.fi 

Y-tunnus: 3393455-5

Tietosuojaseloste

© 2021 StayActive

OTA YHTEYTTÄ!
VASTAAN SINULLE MAHDOLLISIM­MAN PIAN.