USEIN KYSYTTYÄ

PIKALINKIT:

 1. Laihdunko varmasti, jos palkkaan itselleni Personal Trainerin?
 2. Miksi ostaisin henkilökohtaisen valmennuksen, kun netistä löytyy helposti paljon halvempia vaihtoehtoja?
 3. Olen jo keski-ikäinen ja huonokuntoinen, enkä halua mennä salille. Kannattaako minun enää aloittaa näin kokonaisvaltaista ohjelmaa?
 4. Missä paikoissa valmennus suoritetaan?
 5. Millainen on maksuton alkutapaaminen?
 6. Mitä tarkoittaa tarjoamasi 100% tyytyväisyystakuu käytännössä?
 7. Entä jos sairastun tai muusta pakottavasta syystä joudun keskeyttämään / lopettamaan valmennuksen, joudunko silti maksamaan koko kuukaudesta?
 8. Kenelle StayActiven tarjoama PT-valmennus ei sovi?
 9. Mitä on jatkuva etätuki Traineron avulla?
 10. Miten voin maksaa valmennukseni?

Laihdunko varmasti, jos palkkaan itselleni Personal Trainerin?

Hyvältä vaikuttavan PT:n löytäminen ja sopimuksen allekirjoittaminen eivät vielä laihduta.

Ennen sopimusta käy hyvin rehellinen keskustelu itsesi kanssa siitä, oletko varmasti valmis uuteen, ja voit aidosti antaa aikaa ja mahdollisuuden uusille ideoille ja elämäntavoille. Kiire, väsymys, nopeiden tulosten odottaminen, heikosti motivoivat tavoitteet ja joskus lähipiirikin voivat jarruttaa matkaa jo alkuvaiheessa ja antaa hyviä syitä itsesyytöksiin ja luovuttamiseen.

Jos olet valmis varaamaan kalenteristasi ensimmäiset puoli vuotta joka päivä n. puoli tuntia aikaa uusien (ja sinua kiinnostavien) asioiden tekemiselle ja suunnittelulle, olet myös valmis painonhallinnan vaatimalle säännöllisyydelle liikunnan, ruuan ja levon suhteen. Uusien elämäntapojen myötä painosi laskee lähes varmasti, laihduttamatta.

Takaisin pikalinkkeihin

Miksi ostaisin henkilökohtaisen valmennuksen, kun netistä löytyy helposti paljon halvempia vaihtoehtoja?

Netistä löytyy todella paljon tietoa, vinkkejä ja valmiita painonpudotus- ja liikuntaohjelmia. Ne eivät kuitenkaan ota huomioon henkilökohtaisia ominaisuuksiasi, ja mitä enemmän ikää kertyy, sitä enemmän alkaa kertyä huomioitavaa. Lääkitys, kohonnut verenpaine ja muut krooniset sairaudet ja oireet, mahdolliset aiemmat tapaturmat ja loukkaantumiset, vireystilasi, ajankäyttösi ja elämäntilanteesi – kaikki vaikuttavat siihen, millaisia tuloksia ja missä ajassa sinun on mahdollista saavuttaa.

Puhumattakaan siitä, miten paljon oma persoonallisuutesi ja elämäntilanteesi vaikuttavat tekemiseen ja tuloksiin – esimerkiksi osalle meistä tarkasti toistuvat rutiinit samoilla ruuilla ja liikuntaohjelmilla toimivat hyvin, toisilta se vaatii liikaa kieltäytymisiä ja tahdonvoimaa, ja tulokset jäävät olemattomiksi.

Valmentajanasi otamme nämä huomioon jo ilmaisessa alkutapaamisessa ja rakennamme juuri sinulle ja sinun elämääsi sopivan valmennuksen.

Takaisin pikalinkkeihin

Olen jo keski-ikäinen ja huonokuntoinen, enkä halua mennä salille. Kannattaako minun enää aloittaa näin kokonaisvaltaista ohjelmaa?

Ikä ei koskaan ole esteenä liikunnan aloittamiselle, ja keski-ikä on mitä parhain ikä varmistaa tulevat terveet ja aktiiviset ikävuodet, kehitystä tapahtuu kaikenikäisenä. Valmentajana varmistan, että aloitamme harjoittelun oikealta taito- ja kuntotasolta ja lähdemme yhdessä suunnittelemaan sinulle sopivaa tapaa liikkua. Emme mene salille jollet sitä halua, vaan lähdemme rauhallisesti kokeilemaan muita sinua kiinnostavia lajeja. Varmistan, että liikuntasi on turvallista ja miellyttävää, tavoitteita unohtamatta.

Takaisin pikalinkkeihin

Missä paikoissa valmennus suoritetaan?

Ensisijaisesti Easyfit Kaaren valoisalla ja monipuolisella salilla Kauppakeskus Kaaressa. Voimme myös treenata ulkona ja erikseen sovittaessa vaikkapa kotonasi. Etävalmennus on tätä päivää, se sopii hyvin mm. kotitreeniin tai mukaan matkalle, kun oikeat liiketekniikat ovat tulleet tutuiksi.

Takaisin pikalinkkeihin

Millainen on maksuton alkutapaaminen?

N 60-90 min alkutapaaminen tapahtuu aina kasvokkain. Kun olemme sopineet tapaamisajan ja -paikan, lähetän sinulle täydennettäväksi lomakkeen, jossa käydään läpi nykyistä elämäntilannettasi, tavoitteitasi ja odotuksiasi valmennukselle.

Tapaamisessa tarkennamme niiden lisäksi terveydentilaasi, ajankäyttöäsi, henkilökohtaisia vahvuuksiasi ja aiempia kokemuksiasi liikunnasta, levosta ja ruokailusta. Mikäli tapaamisen jälkeen haluat aloittaa yhteistyön, sovimme jatkosta. Alkutapaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Takaisin pikalinkkeihin

Mitä tarkoittaa tarjoamasi 100% tyytyväisyystakuu käytännössä?

StayActive -valmennus ei ole parin kuukauden hurja muodonmuutos, rautaista lihaskuntoa tai voimistelijan notkeutta vaativa pitkä saliohjelma, tai netistä helposti tilattava tehodieetti. Nopeat tulokset katoavat usein nopeasti, kun tavoitteensaavuttamisen jälkeen (tai jo ennen sitä) palataan hiljalleen takaisin vanhoihin elintapoihin. Ehkä olet syytellyt siitä itseäsi, vaikka kyse on enemmänkin ollut vain tekemisen ankarasta kuuriluonteisuudesta. Uudet päivittäiset tavat juurtuvat automaattisiksi ja mieluisiksi vain säännöllisillä toistoilla, jotka jatkuvat kuukausien ajan

Mikäli aidosti sitoudut yhteisiin suunnitelmiimme ja noudatat niitä, annat tulosten saavuttamiseen kulua niihin tarvittavan ajan ja olet valmis investoimaan hetken päivittäistä aikaasi säännölliseen suunnitteluun ja tekemiseen, tunnet nopeasti eron lisääntyneenä energiana. Jaksamisen parantuessa säännöllinen liikunta, lepo ja terveemmät valinnat ruokailussa helpottuvat entisestään, ja tuloksia alkaa myös näkyä.

Jos et kuitenkaan ole täysin tyytyväinen valmennukseen ja sen tuomiin tuloksiin panostuksistasi huolimatta, voit päättää yhteistyömme ja saat rahasi takaisin.

Takaisin pikalinkkeihin

Entä jos sairastun tai muusta pakottavasta syystä joudun keskeyttämään / lopettamaan valmennuksen, joudunko silti maksamaan koko kuukaudesta?

Jos sairastut tai joudut muuten painavista syistä jättämään valmennuksen kesken, voimme yhdessä sopia tauosta tai korvauksista molemmille osapuolille sopivalla tavalla.

Takaisin pikalinkkeihin

Kenelle StayActiven tarjoama PT-valmennus ei sovi?

StayActiven valmennus ei sovi niille, jotka haluavat erittäin nopeasti ja tehokkaasti tuloksiin tiukoilla ohjeilla ja kieltäytymisten kautta, monta suurta tapamuutosta kuuriluontoisesti ja kerralla tekemällä, ja vahvaan itsekuriinsa luottaen.

Jos elät nyt sellaisessa aikapaineessa, jossa arkipäivästä jo puolen tunnin irrottaminen itselle tuntuu mahdottomalta, suosittelen harkitsemaan vielä kerran valmennukseen osallistumista. Väsyneenä tai uupuneena uusien tapojen, tavoitteiden ja suunnitelmallisuuden lisääminen arkeen tuntuu yleensä mahdottomalta, mutta kaikkia niitä kuitenkin onnistumiseesi tarvitset.

Tuloksia saavuttavat vain ne, joiden oma sitoutuminen ovat riittävän korkealla riittävän pitkään – käytännössä vanhojen tapojen korvaaminen uusilla vie helposti puolesta vuodesta vuoteen. Se on kuitenkin lyhyt aika elämästä, ja sen jälkeen paluu entisiin tapoihin tuntuu jo vaikealta. Ja useimmat ovat yllättyneitä siitä miten nopeasti tuloksia alkaa syntyä pieninkin muutoksin 🙂 Repsahdukset matkalla ovat erittäin toivottavia ja sallittuja! En valmenna peräpeiliin katsoen, vaan optimistisesti kohti tulevia mahdollisuuksia.

Takaisin pikalinkkeihin

Millainen on jatkuva etätuki Traineron avulla?

Trainero on sinulle maksuton ja helppokäyttöinen sovellus, jonka voit ladata puhelimeesi tai tietokoneellesi. Pidämme sen kautta aina halutessasi yhteyttä valmennuksen aikana. Kaikki keskustelumme löytyvät sieltä helposti ja pysyvät tallessa yhdessä paikassa, sekalaisten sähköpostien ja WhatsApp-viestien sijaan. Viemme sinne asettamasi tavoitteet, ja seuraamme sieltä säännöllisesti sekä tekemistäsi että kehittymistäsi. Ja mikä parasta, löydät sieltä omat päivittyvät valmennusohjelmasi selkein ohjein ja videoin varustettuna – se on asiantunteva valmentaja aina mukanasi 🙂

Takaisin pikalinkkeihin

Miten voin maksaa valmennukseni?

Voit maksaa e-laskulla, ePassilla ja Smartumilla.

Takaisin pikalinkkeihin

Lisensoitu Personal Trainer, Ravintovalmentaja & Coach
Sirpa Laine

 • Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Senioreihin erikoistunut Personal Trainer, Varalan urheiluopisto
 • Ravintovalmentaja, Trainer4You
 • Sertifioitu Coach, Henley Business School
 • KTM, Ekonomi: Pitkä kokemus kansainvälisen liikkeenjohdon asiantuntija- ja johtotehtävistä tuo kokemusta ja ymmärrystä työelämän haasteista ajanhallintaan ja itsensä johtamiseen

Innokas ulkoilija ja matkailija, leffoista ja terrieri-PT:stään nauttiva sekaliikkuja!

Sirpa Laine
Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Coach


045 783 69696 
sirpa@stayactive.fi 

Y-tunnus: 3393455-5

Tietosuojaseloste

© 2021 StayActive

OTA YHTEYTTÄ!
VASTAAN SINULLE MAHDOLLISIM­MAN PIAN.