”Kun vain vähennän kunnolla syömistäni niin laihdun”

Joko olet kokeillut tätä – ja laihduitko? Pysyivätkö kilot poissa? Tehostitko laihdutusta rankalla liikunnalla, mutta veikö sekään haluamiisi tuloksiin? Montako viikkoa jaksoit viimeksi?

Olet varmasti kuullut, että ihminen väistämättä laihtuu, kun energiansaanti on kulutusta pienempää. Tätä useimmat tulkitsevat niin että vähentävät syömisensä minimiin (ei aamiaista, tosi kevyt lounas, illalla korkeintaan salaatti) ja ostavat salijäsenyyden, tavoitteena rankka liikunta tuloksia vauhdittamaan. Vain harva jaksaa muutamaa viikkoa pidempään ja pari laihdutettua kiloa ovat seuraavassa kuussa takaisin. Syöminen on ehtinyt vaihtua naposteluun, koska krooninen nälkä tai näläntunteen poistuminen tuntuvat ankarana väsymyksenä. Liikunnalle ei tunnu enää löytyvän yhtään aikaa ja itsesyytöksille ei tule loppua…

Ison ja ikävän elämänmuutoksen sijaan aloita nauttimalla ensin sinulle mieleisestä syömisestä. Syö enemmän mutta harkitusti ja pidä itsellesi tärkeitä ruokia mukana. Katso lisää Hyvän mielen painonpudotuksesta ja Ravintostartista!

Ota yhteyttä niin autan sinut alkuun ja tsemppaan läpi matkasi kohti pysyvää painonhallintaa!

Sirpa Laine
Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Coach


045 783 69696 
sirpa@stayactive.fi 

Y-tunnus: 3393455-5

Tietosuojaseloste

© 2021 StayActive

OTA YHTEYTTÄ!
VASTAAN SINULLE MAHDOLLISIM­MAN PIAN.